Novosti|

U subotu, 6. ožujka 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Gat održana je Izvještajno-izborna skupština DVD-a Gat uz nazočnost operativnih članova i poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19.

Skupštini DVD-a Gat nazočili su predsjednik Nikica Mužević i zapovjednik Dubravko Čovčić Vatrogasne zajednice grada Belišća.

Nakon jednoglasno usvojenih Izvješća o radu i financijama za 2020. godinu i Planova rada i financija za 2022. DVD-a Gat, pristupilo se izboru kandidata na funkcije i radna tijela DVD-a za petogodišnje mandatno razdoblje od 2021. do 2026. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela Društva. Funkciju PREDSJEDNIKA DVD-a Gat obnašat će LJERKA VUČKOVIĆ, a funkciju ZAPOVJEDNIKA DVD-a Gat obnašat će ŽELJKO KATUŠIĆ. Upravni odbor DVD-a Gat od 9 članova čine: Ljerka Vučković, Željko Katušić, Josip Koprivnjak, Tomislav Guljaš, Zdenko Novak, Maja Ćosić, Dubravka Lovrić, Mauro Jurkin i Ivan Guljaš.

Zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić pozdravio je prisutne u ime predsjednika VZG-a Belišće Nikice Muževića, svih vatrogasaca s područja VZG-a Belišće i u svoje osobno ime. Osvrnuo se na rad društva koje u uvjetima manjka operativnog članstva i prisutne pandemije koronavirusa uspijeva ispunjavati obveze koje pred njih postavi VZG Belišće.

Ukazao je na dobre planove u budućnosti po pitanju pomlađivanja rukovodećeg kadra jer u Društvu ima zainteresiranih mladih članova koji rade na svom vatrogasnom osposobljavanju što je pokazatelj njihove želje za radom u društvu. Istaknuo je dobro odrađene aktivnosti nadzora po pitanju provođenje mjera u zaštiti od koronavirusa aktualnih od 2. do 5. mjeseca 2020. godine. Na kraju je čestitao izabranim osobama i poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu sa željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi pristupilo se uručivanju uvjerenja o osposobljenosti članova. Zapovjednik VZG-a Dubravko Čovčić uručio je diplomu i uvjerenje za stjecanje zvanja “Vatrogasni Dočasnik” Mauru Jurkinu i Donaldu Perkoviću, a diplomu i uvjerenje za stjecanje zvanja “Vatrogasni Dočasnik I klase” Kristijanu Potočkom.

Nakon uručenih uvjerenja, predsjedavajuća Ljerka Vučković zahvalila se prisutnima na nazočnosti i zaključila rad Skupštine.

Dubravko Čovčić, zapovjednik/tajnik VZG-a Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content