Novosti|

Crkveno pjevačko društvo MIR, 1. lipnja 2022. godine, u svom prostoru u župnoj crkvi svetog Josipa Radnika u Belišću, održalo je izvještajno-izbornu godišnju skupšinu. Tom prigodom, izabrano je novo vodstvo zbora – predsjednica Jelena Čolaković i tajnica Ana Coha, koje će uz zborovođu Želimira Sušića, dalje voditi zbor u nove pobjede. Jelena i Ana dugogodišnje su članice zbora, spremne svoju marljivost, ideje i entuzijazam uložiti u belišćanski zbor.

Dosadašnja predsjednica Višnja Mihaljević i tajnica Tea Glavica, nakon osam godina, odlučile su palicu predati dalje. Obje su ponosne na svoj rad i suradnju s dirigentom i svim članovima, što je na jučerašnjoj skupštini bilo na mnoge načine i izrečeno.

Crkveno pjevačko društvo MIR ukorijenjeno je u životu Belišću, a njegovo djelovanje puno znači i članovima, ali i lokalnoj i župnoj zajednici. Zbor zahvaljuje na podršci Župi svetog Josipa Radnika i župniku fra Marku Neretljku, koji je jučer bio nazočan skupštini, kao i upravi Grada Belišća na neizostavnoj potpori.

Nakon ovog službenog dijela, zbor i dalje čekaju probe, nastupi, aktivnosti, kojima se svi iznimno raduju.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content