Novosti|

U subotu, 15. veljače 2020. godine u prostorijama Društvenog doma u Vinogradcima održana je godišnja izvještajna Skupština DVD-a Vinogradci, uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-ova (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Veliškovci, Gat, Marijanaci, Baranjsko Petrovo Selo i Podgorač), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Vinogradci.

Skupštini DVD-a Vinogradci nazočila je zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković i zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu i Financijsko izvješće u 2019. godini te Planove rada i financija za 2021. godinu DVD-a Vinogradci, a koji su jednoglasno usvojeno.

Predsjednik DVD-a Vinogradci Velibor Vinogradac, uz nazočnost zapovjednika VZG-a Belišće Dubravka Čovčića, uručio je zahvalnice članovima vatrogasnog podmlatka, koji su aktivno sudjelovali na natjecanjima u 2019. godini, a nakon prijašnjeg višegodišnjeg problema okupljanja podmlatka. Zahvalnice su primili: Tin Vinogradac, Petra Kunišinac, Petar Galošević-Pavlinić, Iva Berečić, Klara Berečić, Petra Berečić, Mihael Pavošević, Barbara Pavošević, Aurora Pavošević i Luna Petrović.

Prigodnim riječima obratila se i zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković pozdravivši sve prisutne u ime gradonačelnika Dinka Burića i svoje osobno ime te uputila čestitke na svim aktivnostima. Istaknula je i daljnju podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG Belišće i DVD izrazivši želju za omasovljenjem rada s djecom i mladima, koji su budućnost našeg opstanka te puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić osvrnuo se na rad društva koje u uvjetima manjka operativnog članstva uspijeva ispunjavati obveze koje pred njih postavi VZG Belišće. Zahvalio je Gradu Belišću na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burićem na pomoći i osiguravanju odličnih uvjeta za djelovanje i rad svih DVD-ova na području grada Belišća. Ukratko je upoznao prisutne o novom Zakonu o vatrogastvu, koji je stupio na snagu s 1.1.2020. godine. Na kraju poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu sa željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Predsjedavajući Velibor Vinogradac zahvalio se prisutnima i zaključio rad Skupštine.

Dubravko Čovčić, zapovjednik/tajnik VZG Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content