Novosti|

Obavještavaju se umirovljenici i starije osobe Grada Belišća da početkom mjeseca svibnja 2017. godine nastavlja s radom „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“ koji će Udruga umirovljenika i starijih osoba (UUiSO) kao nositelj projekta zajedno s partnerima, Maticom umirovljenika grada Belišća i Gradom Belišćem provoditi u Domu umirovljenika Belišće, Vij. J.J.Strossmayera 67. u razdoblju od 1. svibnja do 31. prosinca 2017. godine.

Projekt dnevnog boravka za starije osobe koji će financirati Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruga umirovljenika i starijih osoba i Grad Belišće  usmjeren je ka unaprjeđenju kvalitete života umirovljenika i starijih osoba Grada Belišća putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici.

Dnevni boravak će za umirovljenike i starije osobe biti otvoren svakog radnog dana od 9,00 do 13,00 sati, i 15,00 do 19,00 sati.

Voditeljice  dnevnog boravka su gđa Branka Pavlović i gđa Marinela Jurković.

Pozivaju se svi umirovljenici i starije osobe Grada Belišća da se uključe u ponuđene aktivnosti ovog hvale vrijednog projekta unapređenja kvalitete života umirovljenika i starijih osoba.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content