Novosti|

U petak, 7. srpnja 2023. godine, na Gradskom bazenu Belišće, održan je zabavno-glazbeni program “Summer Chill Out” u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, Amaterskog kazališta Belišće, Turističke zajednice grada Belišća, tvrtke Kombel d.o.o. te uz podršku Grada Belišća.

Mnogobrojni posjetitelji uživali su u zabavnoj i opuštajućoj atmosferi na belišćanskom bazenu. Za izvrsnu glazbu i zabavu pobrinuo se Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće i to u dvije postave. Prvu su činili Dominik Stanković, Matej Vidranski, Davor Novaković i Zvonimir Iveković, a drugu Stjepan Jambrović Štef, Zoran Podobnik Žof i Zvonimir Iveković. Uz orkestar su nastupili i solisti Amaterskog kazališta Belišće – Josipa Krišković, Iva Kujundžić, Emily Maras, Emina Vujnovac, Višnja Mihaljević, Nenad Mikić, Nora Pastulović i Viktorija Bašić.

Posjetitelji svih generacija pokazali su veliki interes za ovakvim sadržajima te je želja organizatora u budućnosti održati još koju glazbenu ljetnu večer na Gradskom bazenu Belišće.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content