Novosti|

U ponedjeljak, 10. srpnja 2023. godine, na bazenu u Belišću održano je završno ocjenjivanje i dodjela diploma prvoj grupi od 40 polaznika ovogodišnje škole plivanja.

Nakon prikazanih stečenih znanja u prisutnosti roditelja, članova obitelji i prijatelja, polaznicima je diplome uručila voditeljica Odsjeka za predškolski odgoj, osnovno školstvo, kulturu i tehničku kulturu Monika Jurkin uz nazočnost tajnika Zajednice športskih udruga grada Belišća Damira Horvata.

Ove godine, diplome su dobile dvije grupe prve skupine polaznika. Uz projekt obuke neplivača koji je već tradicionalan na bazenu Belišće, provodi se i projekt Osječko-baranjeske županije, provjera plivača i neplivača 5. razreda osnovne škole. Provodi se svake godine na drugom području Slavonije i Baranje, a ove godine je to područje Grada Belišća, Valpova, Petrijevaca, Bizovca i Koške.

Školu plivanja vode instruktori Slavko Golik, Vladimir Lakat, Ivan Orešković i  Damir Horvat.

Kao i prethodnih godina, škola je plivanja besplatna za polaznike s područja Belišća i prigradskih naselja, a osigurava ju Grad Belišće. Polaznici s područja Grada Valpova participiraju s 10,00 eura, a ZŠU grada Valpova pokriva razliku. Za sve ostale polaznike cijena škole plivanja je 30,00 eura po polazniku. Tečaj traje 10 dana po 2 sata.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content