Novosti|

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, 22. rujna 2023. godine, održana je hit predstava “Ocat i sin” Zlatana Zuhrića Zuhre i Tina Sedlara.

Belišćanska publika je u petak, u prepunoj dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, imala prilike uživati u urnebesnoj komediji “Ocat i sin”. Popularni Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar, koji ujedno potpisuju tekst i režiju, svojom su odličnom izvedbom oduševili i nasmijali sve prisutne. Ovo je bila 155. izvedba ove predstave. Glumci su svojom glumom, humorom, dosjetkama i “forama” ostavili veliki dojam na mnogobrojnu pubilku koja ih je došla vidjeti, ne samo iz Belišća, nego i iz drugih okolnih mjesta.

“U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.”

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content