Novosti|

Udruga “Centar mladih” Belišće djeluje pod novim nazivom “Centar za djecu i mlade” Belišće.

Udruga “Centar mladih” Belišće osnovana je 2002. godine i od tada djeluje u gradu Belišću. Nevladina, nestranačka, neprofitabilna udruga koja, je svojim zalaganjem pomagala mladima grada Belišća i prigradskih naselja u njihovoj edukaciji, razvoju i ostvarenju vlastitih potencijala, kvalitetnijem ispunjavanju slobodnog vremena, potičući i razvijajući kreativnost mladih kroz razne radionice, seminare, tribine i sportska natjecanja, njegujući timski rad i ljudske vrijednosti.

U godinama aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici proveli smo niz projekata i aktivnosti koje su se bazirale na djecu i mlade. Uspješnost projekata i aktivnosti veliki su nam pokazatelj da napravimo veliki korak naprijed.

Strateškim planom udruge razradili smo zadatke prema kojima bi “Centar mladih” Belišće trebao raditi prema potrebama djece i mladih lokalne zajednice. U izvršenju zadataka sazvana je Skupština udruge koja je usvojila prijedlog o promjeni naziva organizacije civilnog društva. Udruga “Centar mladih” Belišće prelazi u novi naziv Udruga ”Centar za djecu i mlade” Belišće.  U upravljačkoj strukturi rada organizacije vodilo se računa da u sastav uđu osobe koje mogu aktivno raditi prema potrebama djece i mladih, ali i doprinijeti daljnjem razvoju udruge.

Iako smo promijenili naziv, “Centar za djecu i mlade” Belišće stoji na raspolaganju djeci, mladima i roditeljima kao i svim dosadašnjim i budućim  partnerima u provedbi redovnih aktivnosti.

Predsjednik CZDIM-a:
Goran Mihaljević

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content