Novosti|

Započela je dugo očekivana obnova krovišta prostorija Nogometnog kluba “Podravac” u Bistrincima. Ovaj objekt koji je “nikao” kroz jedan duži vremenski period stare države te jednim dijelom Republike Hrvatske, nakon dugo vremena osjetit će novo osvježenje.

Mještani Bistrinaca su dugi niz godina naglašavali prijeku potrebu ove investicije. Krovište objekta je bilo u jako lošem stanju te se svake zime strepilo kako se isto ne bi urušilo i napravilo još veću štetu. Ovu veliku problematiku uočio je i predsjednik VMO Bistrinci, Rade Bagarić koji je i velikim naporima uspio osigurati velika sredstva za obnovu krovišta.

Drago mi je što su gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom dr. Dinkom Burićem prepoznali važnost ovog projekta i to ne samo za mjesto Bistrince već i za cijelo područje grada Belišća. Naime, ovaj objekt koriste gotovo sve udruge sa područja grada Belišća i svih prigradskih naselja, pa i šire. Svjesni činjenice da je iznimno teška financijska situacija zahvaljujemo se gradonačelniku dr. Buriću što je uspio pronaći sredstva za obnovu ovog krovišta, rekao je predsjednik VMO Bistrinci Rade Bagarić.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content