Novosti|

U subotu 5.svibnja 2012 na Trgu Sv. Trojstva u Osječkoj Tvrđi svečano su otvoreni Osječki sajam antikviteta i 4. Dani vina i turizma Osječko – baranjske županije. Nastupio je Veliki tamburaški orkestar i Mješoviti pjevački zbor Slavonskog tamburaškog društva „ Pajo Kolarić“. Po prvi puta sudjelovala je i Turistička zajednica grada Belišća koja se predstavila s prigodnim suvenirima Grada i promotivnim materijalima. Predstavili su se još neki izlagači s područja Grada , a to su: Slavonska lavanda Belišće, OPG Lavanda Kitišanci, Udruga za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju „Zvono“, Lenka Vidošić iz Bocanjevaca i Ivanka Majerić iz Bistrinaca. Na Promenadi uz Dravu kod Bastiona održano je finale Hrvatskog natjecanja u kuhanju fiš – paprikaša na kojem je sudjelovao 16 natjecatelja, a predstavnik grada Belišća bio je Josip Delač. Mnogobrojne posjetitelje koji su uživali u degustaciji fiša i čobanca zabavljali su Stjepan Jeršek – Štef, Šima Jovanovac i tamburaški sastav Džentlmeni.

Štand Turističke zajednice grada Belišća posjetili su i čelnici grada: gradonačelnik Zvonko Borić sa suprugom i dogradonačelnica Marija Ilić.
Nadamo se da će ovogodišnja promidžba Turističke zajednice grada Belišća postati tradicionalna te da će sljedeće godine svoje sudjelovanje na Sajmu potvrditi još veći broj izlagača s područja grada Belišća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content