Novosti|

U subotu 9. lipnja 2012 godine. na igralištu NK Podravca u Bistrincima uz druženje i sportske aktivnosti domaćini energetičari Belišća ugostili su oko 150 svojih kolega članova energetičara iz Osijeka (DE Saponia, DE Šećerana i DE HEP Toplinarstvo), Požege i Slavonskog Broda na tradicionalnim 11 Susretima energetičara Slavonije i Baranje.

Najveće zasluge za održavanje susreta niz ovih godina pripada Savezu energetičara Slavonije i Baranje i njegovom predsjedniku Marijanu Periškiću, savez energetičara je ujedno generalni sponzor svake godine. Doprinos organizaciji domaćinstva Društva energetičara Belišće svakako je tvrtka Belišće d.d. u sklopu koje društvo djeluje ali je neizostavna podrška i od strane gradonačelnika, dogradonačelnice, mjesnog odbora grada Belišća te velikog broja tvrtki koje djeluju na našem području a to su Siruis d.o.o., Dado, V.Nazora 1 iz Belišća, Baždar d.o.o, Namotaj, M&D, Frigo – kor Valpova, Vijeće mjesnog odbora Ladimirevci i Hrid.

Uz sportska natjecanja, bilo je i radnih aktivnosti. Upravni odbor SESIB-a na čelu s predsjednikom Saveza energetičara gospodinom Marijanom Periškićem održao je kraći dogovor za termin i organizaciju strućne ekskurzije, posjeta vjetroparku Bruška.

Rezultati sportskih natjecanja

Najbolji u malom nogometu bili su gosti iz Požege, a drugo mjesto je pripalo ekipi iz S. Broda.
Pobjednici kartanja u beli su ekipe iz Osijeka, prvi je par iz DE HEP Toplinarstvo a drugi iz DE Saponia.
Najzanimljiviji je svakako rezultat u boćanju gdje u mješovitom natjecanju (žene i muški zajedno) imamo pobjednicu, energetičarku iz Požege.
Na kraju zahvale od strane domaćina svim sponzorima i društvima sudionicima druženja energetičara te ovom prilikom pozivaju na iduće 12. Susrete energetičara Slavonije i Baranje u Osijeku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content