Novosti|

Saborski zastupnik i predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja posjetio je Grad Belišće u četvrtak 6. ožujka. Uz njega su bili i saborska zastupnica i potpredsjednica Hrvatske stranke umirovljenika Marija Ilić te glasnogovornik stranke Jurica Galešić. U Maloj vijećnici grada Belišća u 9,30 sati primio ih je gradonačelnik Dinko Burić sa zamjenicima Ljerkom Vučković i Domagojem Varžićem uz nazočnost predstavnika medija. Sastanak je bio radnog karaktera, a razgovaralo se o dosadašnjoj suradnji, aktualnim projektima koji se odnose na stariju populaciju građana te o ostvarivanju konkretne suradnje u bliskoj budućnosti. Gradonačelnik je istaknuo odličnu dosadašnju suradnju sa HSU-om na lokalnoj razini gdje su i koalicijski partneri u Gradskom vijeću grada Belišća.

Predsjednik HSU-a je izrazio zadovoljstvo susretom te istaknuo da iako HSU zastupa u prvom redu umirovljenike, zalaže se za boljitak svih građana, u čemu se s gradonačelnikom odlično slaže. Zajednički je stav da oko bitnih pitanja koja se tiču svih građana nije bitno stranačko opredjeljenje, nego djelovanje prema brzom i učinkovitom rješavanju problema.

Gradonačelnik je iznio tri konkretna projekta u kojima se očekuje potpora od HSU-a i to nastavak programa Pomoć u kući, koji se pokazao dobrim i neophodnim za naše građane starije dobi, pomoć u uključivanje Belišća u projekt Dnevnog boravka za starije osobe te s tim u vezi i dovršetak uređenja Doma umirovljenika u Belišću za cjelodnevni boravak. Predsjednik HSU-a je obećao potporu i suradnju na ovim projektima i istaknuo da se može puno više postići na parlamentarnoj razini ako se djeluje zajednički.

Saborska zastupnica HSU-a i bivša zamjenica gradonačelnika Belišća Marija Ilić istaknula je da se danas u Belišću osjeća i kao domaćin i kao gost i da je osobito radosna što u Hrvatskom saboru može poduprijeti projekte i potrebe Belišća i cijele Valpovštine i da će se za to uvijek neumorno zalagati. Na samom kraju saborski zastupnik Hrelja naveo je razlog zašto je ovih dana u Slavoniji, a to je održavanje tribina za članove stranke i njihove simpatizere prigodom nadolazećih izbora za Europarlament.

 

slika 1 slika 2 slika 3 slika 4 slika 5 slika 6 slika 7

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content