Novosti|

Na temelju održanog pisanog testiranja kandidata (provjera znanja i sposobnosti) prijavljenih na Javni natječaj za prijam u službu u Upravni odjel za društvene djelatnosti Gradske uprave grada Belišća na radno mjesto „Viši stručni suradnik za društvene djelatnosti“, koje je održano dana 29. prosinca 2014. godine u Velikoj vijećnici Gradske uprave Grada Belišća, sukladno članku 23. stavku 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine br. 86/08 i 61/11), a temeljem rang liste kandidata uvjete za intervju i sudjelovanje u daljnjem tijeku Javnog natječaja ispunjavaju kandidati:

Ana Pavlović Martinović iz Belišća, P. Preradovića 51., Danijela Popović iz Belišća, M. P. Katančića 48., Sanda Rogač iz Belišća, M. Gupca 120., Izidora Brkić Mihić iz Valpova, I.L.Ribara 4., Ksenija Bešlić iz Valpova, M. A. Reljkovića 42. i Andrea Kolarić iz Marjančaca, Matije Gupca 8.

Intervju sa kandidatima održat će se 15. siječnja 2015. godine (ČETVRTAK) u prostorijama Male vijećnice Gradske uprave grada Belišća (I kat), na adresi Kralja Tomislava 206 u Belišću, u sljedećim terminima:

Za kandidatkinje Anu Pavlović Martinović iz Belišća, P. Preradovića 51., Danijelu Popović iz Belišća, M. P. Katančića 48. i Sandu Rogač iz Belišća, M. Gupca 120., intervju će se održati u 9 sati.

Za kandidatkinje Izidoru Brkić Mihić iz Valpova, I.L.Ribara 4., Kseniju Bešlić iz Valpova, M. A. Reljkovića 42. i Andreu Kolarić iz Marjančaca, Matije Gupca 8, intervju će se održati u 9,30 sati.

Na temelju utvrđene rang liste kandidata, a sukladno članku 22. stavku 5. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine br. 86/08 i 61/11), ne ispunjavaju uvjete za intervju i sudjelovanje u daljnjem tijeku Javnog natječaja kandidati:

Veronika Vučetić iz Bistrinaca, V. Nazora 61., Ana Lovrečić iz Veliškovaca, K. Tomislava 19a., Ines Mrđanović iz Osijeka, Sjenjak 42., Gabrijela Vukelić iz Brijesta, Tešanjska 35. i Vjeran Pađan iz Osijeka, Zeleno polje 8.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content