Novosti|

Cijenjeni građani, predstavnici trgovačkih društava, obrta, zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG), udruga, javnih ustanova, općina, gradova, mjesnih odbora i cijela šira zainteresirana javnosti s područja LAG Karašica!
MIKROREGIJA „VALPOVŠTINA“ – područje gradova Belišće i Valpovo i općina: Bizovac, Koška i Petrijevci

Početna radionica u procesu izrade i donošenja Lokalne razvojne strategije (LRS)
održati će se u četvrtak, 26. srpnja 2012. godine s početkom u 10:00 sati
u Vijećnici Grada Belišća, Kralja Tomislava 206, Belišće.

Ulazimo u proces donošenja Lokalne razvojne strategije (LRS) za naše LAG područje. Prilika je to svima da svoje razvojne ideje i prijedloge unesu u zajedničku razvojnu strategiju putem koje će Vaše poslovne i razvojne vizije dobiti mogućnost financiranja iz programa IPARD i LEADER, a kasnije i iz strukturnih fondova EU.

Sudjelovanjem u izradi Lokalne razvojne strategije (LRS) dobivate mogućnost izravnog utjecaja na donošenje budućih zajedničkih razvojnih dokumenata cijelog LAG područja. Prijavom svojih projektnih ideja ostvarujete mogućnost da Vaše razvojne zamisli postanu dio opće strategije razvoja ovoga kraja.

Molimo Vas da se odazovete našem pozivu na početnu konferenciju na kojoj ćemo odrediti prioritete razvoja i daljnje korake u procesu izrade LRS LAG Karašica.

Radi lakše koordinacije molimo da svoju prijavu za sudjelovanje pošaljete na mail: ivan@lag-karasica.com ili na tel: 656-200 – Ivan Vrbanić, voditelj LAG-a

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content