Novosti|

U srijedu 30. travnja u 12 sati u Domu kulture u Belišću održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Sjednica je održana povodom Dana grada Belišća i 130. obljetnice osnutka Grada. Na sjednici su uz gradske vijećnike, gradonačelnika Dinka Burića i njegove zamjenike bili nazočni saborski zastupnici Marija Ilić, Josip Salapić i Krešimir Bubalo, župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić, predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Antun Kapraljević te mnogi predstavnici javno-političkog života grada Belišća i županije Osječko-baranjske, kao i brojni predstavnici gospodarskog, političkog, vjerskog, kulturnog i svekolikog društvenog života.

Gradonačelnik Belišća Dinko Burić u prigodnom je govoru pozdravio sve prisutne te im čestitao Međunarodni praznik rada 1. svibnja kao i blagdan Sv. Josipa Radnika. Nazočnima su se obratili gradonačelnik grada Valpova Leon Žulj, predsjednik Općinskog vijeća Sv. Križa Začretje Stjepan Ciglenečki i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Varaždina Danijela Vusić. Također, svoje čestitke uputio je i župan Vladimir Šišljagić.

Na sjednici su uručena i javna priznanja grada Belišća. Plaketu “Grb grada Belišća” dobili su DVD Belišće, DVD Bistrinci, DVD Gat, Zaim Saljiji i Josip Koprivnjak, a plaketu “S. H. Gutmann” dobili su Ranko Radunović, dipl.inž.arh., Duropack Belišće d.o.o. i Metal Vidaković d.o.o. U ime svih nagrađenih zahvalio se Stjepan Krznarić iz tvrtke Duropack d.o.o. Sjednicu su svojim nastupom dodatno uveličali i članovi CPD Mir iz Belišća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content