Novosti|

U sklopu programa obilježavanja Dana grada i 130 godina grada Belišća u nedjelju, 11. svibnja, održan je treći Memorijalni boćarski turnir Marijan Jakšić.

U bogatu sportsku povijest Belišća utkano je i 19 godina djelovanja Boćarskog kluba kojeg je osnovao Marijan Jakšić, a njemu, ali i drugim osnivačima i istaknutim članovima u čast organizira se turnir na kojem gostuju klubovi iz okolnih gradova. Tako su i ove godine nastupile ekipe FEŠK-a iz Feričanaca, Vuke, Jug 2 iz Osijeka, Lokomotive iz Vinkovaca, Mačkamame iz Osijeka, Sv. Luke iz Josipovca te dvije domaće ekipe.

Memorijalni turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić te su otvorenju prisustvovali i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar i tajnik ZŠU Josip Mađarić.

Nakon uzbudljivih susreta, u finalu su snage odmjerile ekipe Mačkamame i Belišća. Kao i na prethodnim turnirima, pobjeda je pripala domaćoj ekipi u kojoj su nastupili Zlatko Maras, Petar Vasilj, Stjepan Nađ i Igor Koričić kojima je pripao prijelazni pehar. Treće su mjesto zauzeli boćari iz Vinkovaca.

Pehare su podijelili Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća i Gordan Jakšić, sin Marijana Jakšića, osnivača Boćarskog kluba Belišće i sadašnji predsjednik BK Belišće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content