Novosti|

REPUBLIKA HRVATSKA URED DRŽAVNE UPRAVE U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI
PREDSTOJNICA
KLASA: 013-02/14-01/13 URBROJ: 2158-01-14-2
Osijek, 06. lipnja 2014.

OBJAVA BIRAČIMA koji imaju prebivalište na području Grada Belišća

Gradsko vijeće Grada Belišća je dana 27. svibnja 2014. godine donijelo Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Belišća – za mjesne odbore Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gata, Gorice Valpovačke, Kitišanaca, Tiborjanaca, Veliškovaca i Vinogradaca.

Odluka je stupila na snagu 05. lipnja 2014. godine, a objavljena je u „Službenom glasniku“ Grada Belišća broj 5 od 28. svibnja 2014. Godine.
Za dan održavanja izbora određena je nedjelja, 06. srpnja 2014. godine.

Temeljem članka 23. Zakona o registru birača („Narodne novine“ broj 144/12) pozivaju se birači s područja Grada Belišća – mjesnih odbora mjesne odbore Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gata, Gorice Valpovačke, Kitišanaca, Tiborjanaca, Veliškovaca i Vinogradaca da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača.

Birači mogu pregledati odnosno zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača u Uredu državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji, Ispostava Valpovo, Matični ured Belišće, Belišće, Kralja Tomislava 206 svakim radnim danom od 07,30 do 15,00 sati.
Zahtjevi se mogu podnositi zaključno do srijede, 25. lipnja 2014. godine.

Građani mogu provjeriti svoj upis u registar birača i na intemetskim stranicama Ministarstva uprave: www.uprava.hr. putem OIB-a ili MBG-a i prezimena.

Podsjećamo birače da na ovim izborima mogu glasovati samo u mjestu svog prebivališta i da će popis birača sadržavati birače s prebivalištem na području navedenih mjesnih odbora koji će napuniti 18 godina do dana provedbe izbora i koji imaju važeće osobne iskaznice.
Birači koji prilikom dolaska na biračko popisa birača, mogu na dan izbora u Matičnom ure osobe koje nemaju važeće osobne iskaznice).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content