Novosti|

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće u ponedjeljak, 23. travnja, obilježila je Noć knjige, manifestaciju na svjetskoj razini, u koju su se ovaj put uključile knjižnice i knjižare diljem Hrvatske. Noć knjige pokrenuta je kako bi se poticalo čitanje, kultura čitanja, knjižnica, autora i čitatelja.
Knjižnica je za sve zainteresirane bila otvorena do ponoći kako bi privukla što više korisnika. Posjetitelji su mogli uživati u javnom čitanju djece četvrtog razreda učiteljice Anite Korov i djece prvog razreda učiteljice Ružice Kazimić, učenika Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće, koje je počelo u 18 sati.

Nakon toga, u 20 sati knjižnica je otvorila Sajam knjige 2012. gdje je velik broj posjetitelja pronašao knjige koje mu odgovaraju, a koje je knjižnica otpisala. Knjige se još uvijek prodaju po povoljnoj cijeni od 5 kn po knjizi, do kraja tjedna. Zatim je organiziran jednosatni koncert Davida Krulića s početkom u 21 sat gdje je David očarao sve prisutne prekrasnim sviranjem. Nadalje, svi koje zanima nešto o knjižnici, tu noć su se mogli obratiti dežurnim knjižničarkama; za sva pitanja vezana uz knjižnicu, knjige, časopise, pretraživanje informacija i sve knjiško što vam padne na pamet! Još slika na Facebook stranici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content