Novosti|

odbojkaU nedjelju 6. travnja u dvorani Gradski vrt u Osijeku odigran je kup Slavonije i Baranje u mini odbojci za najmlađe kadetkinje (2001. godište i mlađe) na kojem je nastupilo 18 ekipa, raspoređenih u 4 skupine. Odbojkašice Belišća nastupile su u skupini C uz ekipe Čepina, Bizovca i Požege te u međusobnim susretima pobijedile sve tri ekipe.

U polufinalu su ih čekale odbojkašice ŽOK Osijeka te su u vrlo uzbudljivoj utakmici uspjele pobjediti i favorizirane Osječanke. Nažalost u finalu su poražene od ekipe OK Linga iz Osijeka i na kraju osvajaju drugo mjesto što je veliki uspjeh ove mlade generacije. U najavi je da bi na prvenstvu Slavonije, koje je krajem travnja, mogle ponoviti uspjeh svojih nešto starijih kolegica i plasirati se na prvenstvo hrvatske. Podsjećamo da su mlade kadetkinje viceprvakinje Slavonije i Baranje te bi od 15.-17. travnja trebale nastupiti na prvenstvu države u Rovinju.

Ovaj uspjeh ostvarile su slijedeće mlade odbojkašice Belišća: Lara Nenadić, Maja Cvenić, Lana Nikolić, Petra Uranjek, Sara Blažević, Ena Bečka, Ema Vujčić, Matea Sobodić, Hana Funtak, Dora Berečić, Lea Glasovac, Ina Kovačić, Tena Cvenić i Nora Perošević uz potporu svojih trenera Karla Kaptalan i Marije Majdenić.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content