Novosti|

SONY DSCU subotu, 23. ožujka 2013. godine održana je Redovna izvještajna skupština Zajednice tehničke kulture Valpovo na kojoj su podnesena izvješća o radu i uspjesima u protekloj godini. Zajednica broji deset udruga među kojima su: Društvo energetičara Belišće, Društvo inženjera i tehničara Belišće, Društvo kemičara i tehnologa Belišće, Kajak klub Belišće i Radio klub Belišće. Osvrćući se na rad u protekloj godini, nadahnuto je govorio Dragan Milec, predsjednik Zajednice i zahvalio svima koji su dali svoj doprinos dobrim rezultatima i uspjesima.

Programi tehničke kulture su nadopuna redovnom obrazovanju., a stečena znanja i vještine su neophodna u korištenju suvremene tehnike i informatičke tehnologije. Polaznici radionica lakše odabiru buduće zvanje, te stečena znanja koriste za upis u srednje škole ili fakultete.

Na uspjesima su članovima Skupštine Zajednice tehničke kulture čestitali gradonačelnik Belišća Zvonko Borić i zamjenik gradonačelnika Valpova Dragan Skelac.

Na kraju Skupštine istaknutim članovima su podijeljene diplome Zajednice za uspjehe u prošloj godini, plakete i povelje. Gradonačelnik grada Belišća Zvonko Borić primio je povelju Zajednice, zahvalio se i naglasio da uspjesi nadmašuju uloženi novac te ponudio pomoć u pisanju projekata koji će se financirati iz sredstava Europske unije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content