Novosti|

U nedjelju, 10. lipnja u prijepodnevnim satima na Nogometnom igralištu u Veliškovcima održano je Gradsko vatrogasno natjecanje. Natjecanje je svečano otvorila zamjenica gradonačelnika Marija Ilić uz nazočnost predsjednika Gradskog vijeća Dinka Huisa te predsjednika Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikice Muževića i zapovjednika Dubravka Čovčića sa željom za dobrim rezultatima na natjecanju te istaknula kao su vatrogasci vrlo bitan segment društvenog života svakog mjesta.

Na natjecanju je nastupilo oko 300 natjecatelja, a najviše ih je bilo u kategoriji djece od 6 do 12 godina gdje se ukupno natjecalo 13 ekipa. U kategoriji muške djece od ukupno 9 natjecateljskih ekipa, 3. mjesto osvojila je druga ekipa DVD-a Veliškovci, 2. mjesto DVD Bocanjevci i 1. mjesto ekipa DVD-a Belišće.
U kategoriji ženske djece 4. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vinogradci, 3. mjesto DVD Gat, 2. mjesto DVD Bocanjevci i 1. mjesto DVD Veliškovci. U kategoriji muške mladeži od 12 do 16 godina u konkurenciji od 5 ekipa, 3. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Belišće, 2. mjesto druga ekipa DVD-a Veliškovci i 1. mjesto prva ekipa DVD-a Veliškovci. U kategoriji ženske mladeži 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Bocanjevci i 1. mjesto DVD Gat.

U starijoj kategoriji natjecatelja članova „A“ sa vatrogasnom motornom štrcaljkom, u konkurenciji od 6 ekipa, 3. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Bocanjevci, 2. mjesto DVD Belišće i 1. mjesto prva ekipa DVD-a Veliškovci. U najstarijoj kategoriji članova „B“ 4.mjesto osvojila je ekipa DVD-a Bistrinci, 3. mjesto DVD Bocanjevci, 2. mjesto DVD Veliškovci i 1. mjesto DVD Belišće. Uz odličnu organizaciju domaćina DVD-a Veliškovci, natjecanje je završeno oko 12 sati gdje je svim sudionicama gradskog vatrogasnog natjecanja predsjednik Gradskog vijeća Dinko Huis čestitao na ostvarenim rezultatima te zajedno sa zapovjednikom Dubravkom Čovčićem uručio nagrade i priznanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content