Novosti|

U subotu, 15. travnja 2017. godine, u gradu Belišću održana je tradicionalna uskrsna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica”. Organizatori manifestacije su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Centar za kulturu Sigmund Romberg, Matica umirovljenika grada Belišća i Društvo “Naša djeca” Belišće.

Manifestaciju je otvorio zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić koji je svim prisutnim poželio ugodne blagdane.

U blagdanskom ozračju mali i veliki građani Belišća ponovno su oživjeli i osjetili radost Uskrsa. Manifestacija je započela u 10:00 sati ispred Caffe bara “2 you” gdje je održana predstava za djecu „Jaje“ Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka koja je privukla velik broj djece te ih nasmijala i zabavila.

U 11 sati je zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić  s uskrsnim zečevima otkrio veliko gnijezdo s 1000 pisanica koje su djeca s radošću tražila u travi. U gnijezdu se nalazilo i 10 posebno označenih jaja za koje su mališani koji su ih pronašli dobili prikladne uskrsne paketiće.

Posjetitelji su mogli razgledati i pronaći nešto za sebe i na gospodarskom sajmu organiziranom povodom uskrsnih blagdana.

Foto: Zaim Saljiji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content