Novosti|

REPUBLIKA HRVATSKA
OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO
GRADA BELIŠĆA

KLASA: 013-01/14-01/12
URBROJ: 2185/02-1-14-9
Belišće, 17. prosinca 2014.

Na temelju članka 23. stavka 2. Zakona o izboru predsjednika Republike Hrvatske (“Narodne novine”, broj 22/92, 42/92 – ispr., 71/97, 69/04, 99/04 – ispr., 44/06, 24/11 i 128/14) Gradsko izborno povjerenstvo donosi

RJEŠENJE O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA NA PODRUČJU GRADA BELIŠĆA

Na području Grada Belišća određuju se sljedeća biračka mjesta:

1. Biračko mjesto broj 1 u Belišću, Stara pošta u Belišću, Trg Ante Starčevića 6, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Park Alberta Hohfmana, Radnička, Trg Ante Starčevića i Vijenac Salamona Henricha Gutmanna.

2. Biračko mjesto broj 2 u Belišću, Dom umirovljenika, Vijenac Josipa Jurja Strossmayera 67, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Ivana Frana Gundulića, Josipa Račića, Ulica Bana Josipa Jelačića, Ulica Dolac, Ulica Dore Pejačević, Ulica Petra Svačića, Ulica Zinke Kunc i Vijenac Josipa Jurja Strossmayera.

3. Biračko mjesto broj 3 u Belišću, Osnovna škola Ivana Kukuljevića, Ulica Kralja Tomislava 196, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Nikole Tesle, Ulica Antuna Mihanovića, Ulica Franje Račkog, Ulica Kralja Tomislava i Ulica Vladimira Nazora.

4. Biračko mjesto broj 4 u Belišću, Osnovna škola Ivana Kukuljevića, Ulica Kralja Tomislava 196, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Antuna Matije Reljkovića, Eugena Kvaternika, Ivane Brlić-Mažuranić, Školska, Tina Ujevića, Ulica Antuna Gustava Matoša, Ulica Augusta Šenoe, Ulica Ivana Gorana Kovačića, Ulica Ljudevita Gaja i Ulica Stanka Vraza.

5. Biračko mjesto broj 5 u Belišću, Vatrogasno spremište, Željeznička 11, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Dravska obala, Repnjak, Starovalpovački put, Sunčana ulica, Ulica Andrije Hebranga, Ulica Josipa Kozarca, Ulica Ljudevita Posavskog, Ulica Matije Petra Katančića i Ulica Petra Zrinskog.

6. Biračko mjesto broj 6 u Belišću, Dječji vrtić “Maslačak”, Radnička 4, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Bistrinačka ulica, Borik, Braće Radića, Matije Gupca, Nova, Petra Preradovića, Ulica kardinala Stepinca, Ulica Kneza Trpimira, Ulica Kralja Dmitra Zvonimira, Ulica Slave Raškaj i Željeznička.

7. Biračko mjesto broj 7 u Bistrincima, Ribički dom, Bistrinci, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bistrincima u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Belišćanska, Braće Radića, Dravska, Ivana Gorana Kovačića, Josipa Kozarca, Marka Oreškovića, Trg Slobode, Vladimira Nazora i Iliman.

8. Biračko mjesto broj 8 u Bistrincima, DVD Bistrinci, Radnička 5, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bistrincima u sljedećim ulicama: Fiskulturna, Ljudevita Gaja, Matije Gupca, Petra Preradovića i Radnička.

9. Biračko mjesto broj 9 u Bocanjevcima, Hrvatski dom, Matije Gupca 73, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bocanjevcima.

10. Biračko mjesto broj 10 u Gatu, Stara škola, Kolodvorska ulica 37, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Gatu.

11. Biračko mjesto broj 11 u Gorici Valpovačkoj, Dom, Stjepana Radića 44, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Gorici Valpovačkoj.

12. Biračko mjesto broj 12 u Kitišancima, Dom hrvatske mladeži, Nova 22, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kitišancima.

13. Biračko mjesto broj 13 u Tiborjancima, Dom, Braće Radića 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Tiborjancima.

14. Biračko mjesto broj 14 u Veliškovcima, Osnovna škola, Ulica Kralja Tomislava 76, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Veliškovcima.

15. Biračko mjesto broj 15 u Vinogradcima, Osnovna škola, Kralja Tomislava 28, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Vinogradcima.

PREDSJEDNICA

Sanja Takač, univ.spec.iur.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content