Novosti|

U petak, 11. studenoga 2022. godine, u prepunoj dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održano je 24. natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas” u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Publici i stručnom žiriju predstavilo se četrnaest natjecatelja iz različitih dijelova Hrvatske. Na 24. natjecanju “Belišćanski superglas” nastupili su: Josipa Krišković, Emily Maras, Iva Kujundžić, Željko Petek, Dorotea Prosnik, Laura Šeremet, Ana Knežević, Brigitte Priula, Lora Broz, Lucija Knežević, Nia Korov, Lovro Sorić, Nora Pastulović i Miranda Eror. Natjecatelje je pratio Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće, a voditeljica programa bila je djelatnica Centra za kulturu Sigmund Romberg Katarina Bošnjak.

Stručni žiri u sastavu Valentina Pavlović, Igor Delač i Nera Mamić, proglasili su tri najbolja kandidata, a i publika je izabrala najboljeg po svom mišljenju. Prvo mjesto prema ocjeni stručnog žirija i publike pripalo je Nori Pastulović s pjesmom “Invece no”. Drugo mjesto stručnog žirija osvojila je Ana Knežević s pjesmom “Jesen u meni”, a treće mjesto zauzela je Dorotea Prosnik s pjesmom “Kako sam te voljela”. Tijekom pauze za donošenje odluke, publiku je zabavljao acoustc duo Andrea Kristić i Matej Vidranski. Svi natjecatelji dobili su zahvalnice, a oni najbolji i nagrade koje je osiguralo Amatersko kazalište Belišće i moderna glazbena škola Music Art Incubator Valpovo.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content