Novosti|

U srijedu, 20. svibnja 2020. godine, Hrvatski nogometni savez objavio je kako je Nogometni klub „Belišće“ dobilo licencu za 2. hrvatske nogometnu ligu za nadolazeće natjecanje u sezoni 2020./2021.

Rezultat je to truda i rada igrača i trenera te članova Uprave kluba, kao i svih ostalih koji su pridonijeli plasmanu u viši rang natjecanja.

No, privođenje kraju izgradnje tribine nogometnog gradskog stadiona kao poklon Grada Belišća NK-u „Belišće“ za njegov 100. rođendan zasigurno je u najznačajnijoj mjeri pridonijelo ovoj odluci.

Podsjetimo, ukupna vrijednost ove investicije iznosi gotovo 7 milijuna kuna, najveći dio financira Grad Belišće iz vlastitog gradskog proračuna, a s 500.000 kn projekt sufinancira i Hrvatski nogometni savez.

Ova odluka Hrvatskog nogometnog saveza u potpunosti opravdava svaku kunu uloženu iz Proračuna Grada Belišća u realizaciju ovog projekta.

Grad Belišće će i nadalje pratiti napredak i pružati potporu NK-u „Belišće“ te ovom prilikom  iskreno čestita svim igračima, treneru i vodstvu kluba na ostvarenom uspjehu u sezoni 2019./2020. koja je također bila važan čimbenik u donošenju ove odluke Hrvatskog nogometnog saveza koja je obradovala sve istinske zaljubljenike u „najvažniju sporednu stvar na svijetu“ na području grada Belišća, ali i zasigurno i znatno šire!

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content