Novosti|

Gradski bazen Belišće u petak, 10. srpnja 2020. godine, ponovno je zabljesnuo u novom izdanju – u tropskim bojama, svjetlosnim efektima i plesnim hitovima. Vruća ljetna noć na bazenu “Summer cocktail dance” drugi put zaredom održala se u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, Amaterskog kazališta Belišće i tvrtke Kombel Belišće.

Nekoliko stotina posjetitelja i ove je godine uživalo u pregršt ljetnih radosti i dobroj atmosferi na bazenu. Svirka uživo, DJ s latino hitovima, noćno kupanje, šareni kokteli, tropska dekoracija i light show posjetitelje su držali u dobrom raspoloženju sve do ponoći. Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće, u sastavu Zvonimir Iveković, Željko Čorba, Davor Novaković, Dominik Stanković, Matej Vidranski, Denis Knežević i Marko Glavica, te solisti Adalbert Gyerek, Višnja Mihaljević, Nora Pastulović i Ana Šikić, odličnim repertoarom stvorili su dobar ambijent, a potom je DJ MARiSOL na plesni podij pozvala vrućim latino hitovima.

Ovaj zabavni program privukao je razne generacije, a svatko je mogao pronaći dašak ljeta upravo za sebe. Centar za kulturu Sigmund Romberg imao je u cilju spojiti dobru glazbu, belišćanski bazen i ljetnu noć, kako bi za svoje goste pripremio najbolju zabavu u gradu i ovog ljeta.

Tekst: Tea Glavica, ravnateljica CK Sigmund Romberg
Foto: Efekt media

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content