Novosti|

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće najavljuju novo događanje ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige. Riječ je o putopisnom predavanju Sven i Petra putuju svijetom koje će se održati u petak, 18. listopada 2019., s početkom u 19 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća.

Mladi bračni par Sven Simov i Petra Kontić posjetili su čak 29 zemalja svijeta i tijekom tih putovanja stekli su iznimna iskustva koja žele podijeliti sa svim ljubiteljima putovanja, istraživačima novih mjesta, drukčijih kultura i specifičnih životnih običaja. Osim tih zanimljivosti, prisutni posjetitelji čut će i neke korisne savjete potrebne za pametnu i kvalitetnu organizaciju putovanja, a da pri tome nije nužno potrošiti puno novaca. Njihova iskustva mogu poslužiti i kao dobra motivacija onima koji uvijek maštaju o putovanjima i avanturama, ali se boje odvažiti na takve pothvate.

Upravo zbog svega navedenog Knjižnica poziva Belišćane i građane susjednih mjesta da se odazovu u što većem broju na ovo putopisno predavanje.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Fotografija: Sven Simov i Petra Kontić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content