Novosti|

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje novo događanje koje će se održati u petak, 11. rujna 2020., s početkom u 18 sati u prostoru Velike vijećnice grada Belišća. Riječ je o pjesničkoj večeri na kojoj će biti predstavljena nova zbirka poezije Metamorfoze iliti pretvorbe poznatog dramaturga, scenografa, kompozitora te filmskog i kazališnog redatelja Marija Kovača iz Zagreba.

Uz predstavljanje svoje poezije, odnosno svog književnog rada, Mario će reći ponešto i o ostalim aspektima svoje bogate i raznovrsne karijere, stoga se pozivaju svi zainteresirani da dođu na ovo zanimljivo događanje. Ulaz je kao i inače besplatan.
Iz Knjižnice ističu da je cijelo događanje organizirano u skladu s propisanim mjerama zaštite koje su vezane uz epidemiju koronavirusa. Tako će sudionici i posjetitelji morati nositi zaštitne maske za lice i bit će potrebno dezinficirati ruke na ulasku u Veliku vijećnicu. Ovim putem upućuje se i molba svim posjetiteljima da se pridržavaju navedenih mjera zbog uzajamne sigurnosti i zaštite.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografije: Mario Kovač

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content