Novosti|

Uz brojne novitete u radu Amaterskog kazališta Belišće i brojne nove članove, zadovoljstvo nam je predstaviti javnosti novu Dramsku skupinu mladih, koja djeluje od prošle godine, a pod vodstvom profesorice Ljiljane Vučković, pripremila je predstavu na – engleskom jeziku.

Premijeru predstave “Under Pressure” svi zaljubljenici u kazalište i engleski jezik moći će pogledati u srijedu, 15. svibnja 2019. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Osim mature, u životu svake maturantice važna je i maturalna večer. Julie Hollander nije iznimka. Ni jedan ju dečko još nije pozvao i ona zbog toga očajava. Opsjednuta je gubitkom kilograma i zbog toga je u lošem raspoloženju i misli da nije dovoljno dobra. Hoće li joj se ipak posrećiti? Odgovor na ovo pitanje saznajte na premijernoj izvedbi predstave Dramske skupine mladih Amaterskog kazališta Belišće. U predstavi igraju: Leonarda Nago, Ema Vujičić, Sofija Mihaljević, Helena Slačanac, Domagoj Berečić i Domagoj Lovošević, dok su za tehničku realizaciju predstave zaduženi Zvonimir Iveković i Dominik Špoljarić.

Pozivamo sve da svojim dolaskom podrže rad nove dramske skupine i njihova nastojanja da učine kazalište mjestom za nove izazove, ostvarenja i obogaćivanje života i izvođača i publike.

Ulaz je slobodan.

 

Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content