Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg iz Belišća i tvrtka Bel-Press Belišće ove godine pokrenuli su novi glazbeni projekt u gradu Belišću, uz pokroviteljstvo Grada Belišća – Cro Guitar Stars, izbor za najboljeg neafirmiranog gitarista. Potraga za najboljim neafirmiranim gitaristom, odnosno glazbenikom koji nema niti jednu objavljenu pjesmu na nekom od nosača zvuka, započela je objavom Javnog poziva početkom svibnja. Natječaj je završen, a od velikog broja prijavljenih, stručni žiri u sastavu Vedran Božić, Adonis Dokuzović, Mario Kovač, Livio Berak i Tomislav Krkač, odabrat će sedam najboljih gitarista koji će se u finalu boriti za titulu najboljeg hrvatskog gitarista.

Sedam finalista predstavit će se stručnom žiriju i publici u velikom live finalu u Belišću, 20. lipnja 2019. godine, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg s početkom u 20 sati. Osim u gitarističkim talentima, publika će uživati u atraktivnom glazbenom programu u izvedbi Rock Mastersa (Vedran Božić, Tomislav Krkač i Adonis Dokuzović).

S ciljem afirmiranja talentiranih zaljubljenika u gitaru, ovo natjecanje pruža priliku gitaristima da pokažu svoje umijeće u sviranju električne gitare. Osim mogućnosti da se predstave široj javnosti, najbolji gitaristi osvojit će i vrlo vrijedne nagrade, poput vrhunskih električnih gitara i pojačala tvrtke Fender, kao i snimanje jedne skladbe u studiju Croatie Records.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete rezervirati svakim radnim danom od 7 do 15 sati na telefon 533-274, na mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili preko službene Facebook stranice Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content