Novosti|

U petak, 8. travnja 2022., s početkom u 20 sati, na programu 42. dramskog memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje, na redu su domaće snage – komedija “Čaj za dvije”.

Amatersko kazalište Belišće drugi će put izvesti komediju “Čaj za dvije” slovenskog autora Tone Partljiča, čime će zatvoriti ovogodišnji dramski memorijal.  U predstavi glume: Nevenka Blažević, Ana Srakić, Dubravko Šokčević, Ines Majdenić, Vlado Jung i Vladimir Paulić. Šaptačica je Ada Komaromy. Redatelj predstave i voditelj ansambla je Ivica Koprivnjak.

“Čaj za dvije” duhovita je i topla predstava u kojoj u sudbinama likova prepoznajemo mnoge životne situacije. Radnja je smještena u dom za starije i nemoćne osobe gdje zajedničku sobu privremeno dijele jedna priprosta seljanka i jedna bivša glumica, prvakinja kazališta. Njihove kulturološke različitosti i navike izvor su brojnih duhovitih situacija ispod čega se nazire priča o taštini, odbačenosti, ali i prijateljstvu.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna za predstavu “Čaj za dvije” možete rezervirati radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra. Program će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content