Novosti|

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće, u petak 13. ožujka 2019. godine, u 20 sati u dvorani Centra za kulturu hit komedijom “Sve o muškarcima” Teatra Gavran iz Zagreba, bit će otvoren 42. Memorijal Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje, posvećen dvojici belišćanskih dramskih velikana.

Ova komedija Mire Gavrana do sada je imala 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira do Moskve, a vidjelo ju je više od pola milijuna ljudi diljem svijeta. Mladena Gavran, redateljica ove predstave, za nositelje zahtjevnih uloga odabrala je tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radolovića. Brzi dijalozi, izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije. Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna za hit komediju “Sve o muškarcima” možete rezervirati u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Tea Glavica, mag.prim.educ., ravnateljica CK Sigmund Romberg

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content