Novosti|

Udruga Zvono i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju 10. Festival bundeva koji će se održati u gradu Belišću. Festival bundeva organizira se u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije.

Na Festivalu se prezentiraju proizvodi domaće proizvodnje – hrana i piće, zimnica, pića i slastice od bundeve, bučina ulja, ljekovito i začinsko bilje, prirodna kozmetika te ostali proizvodi od prirodnih materijala i sve drugo što je povezano s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.

Festival bundeva traje dva dana – petak, 7. listopada i subota, 8. listopada 2016.

Prvi dan Festivala posjetitelji će imati priliku sudjelovati u rezbarenju bundeva u kasnijim popodnevnim satima, a nakon toga imat će priliku poslušati koncert jazz benda. Drugi dan Festivala, kao i do sada, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje za djecu i mlade.

Pozivaju se svi zainteresirane izlagače da se prijave za sudjelovanje na Festivalu bundeva do 30. rujna osobno u Udruzi Zvono, na broj telefona 031/ 662 535 ili na e-mail: tenaanic@gmail.com.

 

PRVI DAN FESTIVALA BUNDEVA

PETAK, 7. LISTOPADA 2016.

CENTAR BELIŠĆA

18.00 SATI – REZBARENJE BUNDEVA

20.00 SATI – KONNCERT

DRUGI DAN FESTIVALA BUNDEVA – SAJAM

SUBOTA, 8. LISTOPADA 2016.

CENTAR BELIŠĆA 09.00 – 13.00

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content