Novosti|

Klub mladih Garaža ove je godine organizirao drugi Forest ART festival koji se održao 10. rujna 2016. na Citadeli. Tijekom festivala sudionici su imali prilike vidjeti brojne radionice i iskušati se u aktivnostima koje im nisu dostupne svaki dan. Mladi su se umjetnici družili, kreirali i svoje vrijeme, znanja i vještine prenosili na druge kroz radionice koje su pripremili.

Ovogodišnjem Forest ART-u veliki doprinos dao je i Lokalni volonterski centar svojim volonterskim angažmanom, pomoći oko organizacije, izrade dekoracija, fotografiranjem, prijevozom, kuhanjem, čišćenjem i sudjelovanjem u svim radionicama.

Sudionici su imali priliku sudjelovati u origami radionici koja je posebno oduševila najmlađe posjetitelje, a oni malo stariji najviše su se razveselili slacline radionici na kojoj su se iskušali u vještinama hodanja po užetu!

Klub mladih Garaža ove godine ostvario je suradnju s udrugom Plantaža koja se pobrinula za kreativne radionice izrade mandala, a gošće iz plesnog studija Shine pobrinule su se za vrlo zanimljivu plesnu radionicu i dobru atmosferu na festivalu.

Sudionici su imali priliku sudjelovati i u radionici čitanja i izrade bookmarkera, te promatrati nastanke radova naših umjetnika s lokalnog područja, ali i gošće iz Rijeke.

Članovi kluba mladih Garaža pobrinuli su se za žonglersku radionicu te za radionicu gline, a najmlađi članovi polaznici DJ radionice po prvi puta su se predstavili javnosti svojim nastupom. Poseban je ugođaj bio u čarobnoj kuhinji u kojoj su se svi zadržavali na zanimljivim napitcima i palačinkama.

Večernji program obilježio je nastup lokalnih glazbenika – Mayborne Hash te Tomislav i Matija.

Ove godine cijela je lokalna zajednica podržala organizaciju Forest ART Festivala! Organizacijski tim Kluba mladih Garaža zahvaljuje se svima na sudjelovanju!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content