Novosti|

Udruga Zvono i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju 11. Festival bundeva koji će se održati u gradu Belišć u petak, 6. listopada s početkom u 18 sati i u subotu, 7. listopada 2017. godine s početkom u 9 sati. Festival bundeva organizira se u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije.

Na Festivalu se prezentiraju proizvodi domaće proizvodnje – hrana i piće, zimnica, pića i slastice od bundeve, bučina ulja, ljekovito i začinsko bilje, prirodna kozmetika te ostali proizvodi od prirodnih materijala i sve drugo što je povezano s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.

Prvi dan Festivala posjetitelji će imati priliku sudjelovati u rezbarenju bundeva u kasnijim popodnevnim satima, a nakon toga pripremamo glazbeni program.

Drugi dan Festivala, kao i do sada, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje za djecu i mlade.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave za sudjelovanje na Festivalu bundeva do 30. rujna osobno u udruzi Zvono ili na broj telefona 031/ 662 535 ili na e-mail: tenaanic@gmail.com

Informacije, obavijesti i prijave za sudjelovanje možete dostaviti osobno u udrugu Zvono, na tel: 031/662-535 (od 07.00-15.00 svaki radni dan) ili na e-mail adresu: tenaanic@gmail.com  do 30. rujna 2017.

Tekst: Tena Anić (Udruga “Zvono”)

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content