Novosti|

Povodom Međunarodnog dana civilne zaštite, u utorak, 28. veljače 2023. godine, u dvorani Građevinskog i arhitektonskog fakulteta u Osijeku održan je program u organizaciji Područnog ureda civilne zaštite Osijek. Programu su prisustvovali  načelnik Stožera civilne zaštite grada Belišća Domagoj Varžić i zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice grada Belišća Ivan Vincetić.

Za čelnike žurnih službi i operativnih snaga sustava civilne zaštite te čelnike i načelnike stožera civilne zaštite jedinica lokalne i područne samouprave, članove Stožera civilne zaštite osječko-baranjske županije i stožera civilne zaštite Grada Osijeka organizirana su predavanja na temu potresa koja su održali predavači – profesori Građevinskog i arhitektonskog  fakulteta u Osijeku te panel rasprava na temu „Upravljanje rizicima od katastrofa u okolnostima klimatskih promjena“.

Foto: MUP

Obilježavanje Međunarodnog Dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u RH uveličano je  svečanim prijemom kod župana žurnih službi, predstavnika operativnih snaga zaštite i spašavanja Osječko-baranjske županije. U sjedištu Županije, kao jedan od predstavnika operativnih snaga, prijmu je nazočio i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća i član zapovjedništva Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Čovčić.

Foto: Stjepan Filipović/HRT-Radio Osijek

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content