Novosti|

Ivana Plechinger došla je po drugi puta iz Zagreba u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Belišće, ovoga puta predstaviti svoju knjigu „Da sam ovo barem znala ranije: na vrijeme saznajte kako živjeti mirnije, sretnije i pametnije“. Predstavljanje knjige održano je u četvrtak, 2. ožujka 2023. godine u novom prostoru Knjižnice, Palači Gutmann u Belišću.
Kako je Ivana preživjela teške trenutke u svom životu i kako je smogla nastaviti dalje nakon vlastitog moždanog udara i osobnih gubitaka, ispričala je u prepunoj dvorani na sebi svojstven, dirljiv način. Naglasila je da je uspjela prevladati sve nedaće snagom volje, optimizmom i mijenjajući sebe, stavljajući zahvalnost na prvo mjesto. Istaknula je da je i sama Slavonka, rodom iz Našica te kako se uvijek osjeća dobrodošlom u slavonskom kraju.

Pokazala se kao iznimno topla osoba, prepuna životnog iskustva i pozitivnih misli, a svima prisutnima dala je mnoštvo naputaka za osobnu upotrebu, odnosno, kako živjeti mirnije, sretnije i pametnije.

Puna dvorana belišćanske publike oduševljeno je pratila svaku Ivaninu riječ te je potvrdila da za takve događaje uvijek ima zainteresiranih.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content