Novosti|

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nastavlja s obilježavanjem Mjeseca hrvatske knjige te najavljuje novo događanje. Radi se o predstavljanju knjige Tomislava Birtića Na Caminu sam zagrlio Boga.

Tomislav Birtić rođeni je Osječanin, ali već dugo godina živi u Zagrebu. Radio je za najcjenjenije dnevnike i tjednike u zemlji, a trenutno je kolumnist i konzultant  u 24 sata i Expressu. Napisao je desetak knjiga od kojih su najpoznatije: Četiri ručka, Dnevnik malog ulagača, Kostelići, Krvavo plavo, Manifest američkih sanjara, Navučen na narkićku, a prošle godine objavio je knjigu Na Caminu sam zagrlio Boga.

U toj knjizi on opisuje svoj put od 800 kilometara koji je zapravo španjolska hodočasnička ruta prema grobu Sv. apostola Jakova u Santiago de Composteli, poznatoj kao – Camino. Ova knjiga puna je anegdota, smiješnih i tužnih priča i bogata fotografijama.

Ovo je i treća Birtićeva knjiga od čije dobiti 15 posto ide u humanitarne svrhe.

Predstavljanje ove knjige održat će se u ponedjeljak, 28. listopada u 19 sati u Velikoj vijećnici Zgrade Gradske knjižnice i čitaonice i gradske uprave. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Tekst: Jasna Andrišić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content