Novosti|

Lokalni volonterski centar Zvono započeo je s provedbom dvogodišnjeg programa Zvono inclusive. Program je započeo 1. siječnja 2021. i traje do 31. prosinca 2022. godine.

Cilj programa je poboljšanje kvalitete života svih članova zajednice kroz promoviranje i razvoj volonterstva na području gradova Belišća i Valpova. Partenri na programu su Grad Belišće, Grad Valpovo, osnovne škole iz Belišća, Valpova i Ladimirevaca te CZSS Valpovo. Volonterski program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. U ove dvije godine programa planiraju provesti različite aktivnosti, edukacije i radionice na temu volonterstva, kao i volonterske akcije.

Jedna od aktivnosti programa koja je započeta ovaj mjesec je pomoć u učenju za učenike osnovnih škola te volonteri pružaju podršku učenicima pri učenju, pisanju zadaća i pripremanju za testove u prostorima Udruge Zvono u Belišće.

Svi zainteresirani mogu se javiti na telefon 662 535, osobno u Udruzi Zvono ili putem društvenih mreža Lokalnog volonterskog centra Zvono i Udruge Zvono.

Ivančica Bulut

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content