Grad za mlade, Novosti|

U petak, 5. studenog 2021. godine, otvorena je tradicionalna glazbena manifestacija 44. Rombergove glazbene večeri, koja ove godine donosi četiri glazbena programa za svačiji ukus. Organizatori su Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće i Amatersko kazalište Belišće. 44. Rombergove glazbene večeri službeno je otvorila zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković, a u ime organizatora prisutne je pozdravila ravnateljica Centra za kulturu Tea Glavica.

Otvorenje 44. Rombergovih glazbenih večeri zasigurno će ostati zabilježeno u pamćenju svima koji su sudjelovali. Belišćane i publiku s područja cijele županije, vrhunskim akustičnim koncertom, oduševio je izuzetni pjevač i glazbenik Marko Tolja. Svojim starim i novim pjesmama te svojim izvedbama hitova Franka Sinatre, The Beatlesa, Nat King Colea očarao je publiku, s kojom je uspostavio i posebnu komunikaciju i nasmijao ih do suza. Atmosfera je bila zaista posebna, a za nju su, osim Marka Tolje, zaslužni i vrhunski glazbenici Ivan Popeskić na klavijaturama i Henry Radanović na kontrabasu.

Rombergove glazbene večeri donose još tri koncerta, svakog petka u mjesecu studenom. Publika će imati priliku uživati u koncertu prvih električnih sastava s našeg područja “Zlatni dečki električnih nota”, natjecanju pjevača amatera “Belišćanski superglas” te u svečanom završnom programu na kojem će nastupiti Tamburaški orkestar i Zabavni orkestar Amaterskog kazališta sa solistima.

Ulaznice, po cijeni 15 kuna, možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu na broj telefona 533-274, na e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra. Manifestacija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content