Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg nastavlja s programima povodom obilježavanja Dana grada Belišća. Na redu je koncert Dominika Miloševića na bisernici, u nedjelju, 8. svibnja 2022., s početkom u 19 sati u dvorani Centra za kulturu.

Dominik Milošević, dvadesetjednogodišnjak iz Valpova, student je treće godine studija na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, smjer tambure pod mentorstvom Vladimira Vladimirova i Zlatka Galika. Iza njega je mnoštvo uspješnih nastupa te velik broj prvih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih treba izdvojiti Međunarodno natjecanje tamburaša u Požegi i Subotici, gdje čak četiri puta, uz prvo mjesto u svojoj kategoriji, osvaja i veliku nagradu Grand Prix. Dominik će na bisernici, uz klavirsku pratnju Mateje Matić, izvesti raznolik i zanimljiv repertoar klasičnih i tradicionalnih skladbi, te pokazati kako je bisernica instrument vrijedan pažnje i velikih pozornica.

Ulaz je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content