Novosti|

Stand up komedija zadnjih je nekoliko godina postala neizostavan način zabave za ljude diljem Hrvatske i regije, a u utorak, 7. svibnja od 20h, građani i građanke Belišća ponovo će moći osjetiti djelić te zabave. Naime, u Centar za kulturu stiže nam europsko nagrađivani i najgledaniji stand up show regije pod nazivom “Kaj Bre?!”.

Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju s problemima u hrvatsko-srpskim odnosima dok publika uživa, smije se od srca, ali i dobiva zanimaciju za mozak. Jer ovaj show nije samo duhovit već i edukativan i na jako kvalitetan način briše predrasude i mijenja svijest gledatelja zbog čega je Marina kao pokretačica showa osvojila nagradu Europskog heroja humora 2018. u Amsterdamu.

Marina i Aleksandar su bili u pionirima i samim time odrastali u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država, pa u showu možete čuti kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države tridesetak godina kasnije. Do ideje za show je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je „KAJ BRE?!”. Show je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije i Austrije, a izveden je preko 100 puta u 8 godina izvođenja.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 11eur možete naći online na Ulaznice.hr ili fizički na šanku Kazališne kavane Belišće. Na dan showa ulaznice su 14eur.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content