Novosti|

U petak, 12. travnja 2024.  godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se posljednja predstava ovogodišnjeg 44. Belišćanskog dramskog memorijala, drama Kazališta Županja naziva “Tamo gdje tuga spava”.

Drama je to koja je rađena prema istinitom događaju, ima elemente melodrame i prepuna je emocija, od ljubavi do mržnje, od neprihvaćanja do unutarnje boli, razočaranja i nade.  Tipična je slavonska predstava koja koja govori o propasti pojedinca i ugledne slavonske obitelji zbog temperamenta, inata, duhova iz prošlosti. Radnja se odvija početkom prošlog stoljeća (1925.), glumci govore slavonskom ikavicom, odjeveni su u  nošnje, a prate ih neizbježni tamburaši. Ova vrlo emotivna priča šalje nam snažnu poruku o ljubavi, oholosti lažima i mržnji, ali i strahu prvenstveno od siromaštva te nas podsjeća da nažalost nemaju sve ljubavi sretan kraj. U predstavi igraju Rosa Argudin Leutarević, Branko Puhek koji je ujedno zaslužan i za režiju, Ksenija Vukorep te Ana Jemrić.

Ulaznice, po cijeni od 4 €, možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na telefon 031/533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook ili Instagram stranici Centra. Možete ih kupiti i u pretprodaji u računovodstvu Centra.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content