Novosti|

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“ koja će se održati 13. travnja 2019. godine s početkom u 9 sati.

Ove godine se isti dan priključujemo i nacionalnoj kampanji “Zelena čistka 2019.”– jedan dan za čisti okoliš u sklopu europske akcije Let’s Clean Up Europe.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove naših udruga i institucija pozivamo da pomognu pri uređenju i čišćenju oko svojih sjedišta kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ustanove, udruge, društva i dr. koji će se uključiti u akciju molimo da prijedloge plana čišćenja i imena i prezimena volontera dostave najkasnije do 5. travnja 2019. godine u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vij. S. H. Gutmanna 15B illi na e-mail adresu: tzbelisce@tzbelisce.net.

Sve udruge i institucije grada Belišća trebaju poslati najmanje dva volontera koji će doći u subotu, 13. 4. 2019. u 09:00 sati u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B gdje će im se dodijeliti zadaci.

Doprinesimo svi zajedno ljepšem, zdravijem i čišćem okruženju u kojem živimo i radimo, jer samo zajedničkim snagama možemo učiniti svijet ljepšim za nas i naše buduće naraštaje!

S veseljem Vas očekujemo!

Turistička zajednica Grada Belišća

PRIJAVNICA

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content