Novosti|

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, u petak, 7. listopada 2022. godine, izvedena je predstava “Krtice” poznatog Kerekesh Teatra. Ovo je bila treća predstava u okviru 2. Mjeseca komedije u Belišću.

Jan Krerekeš je u ovoj komičnoj monodrami pokazao široku lepezu svog glumačkog umijeća tumačenjem gotovo petnaest različitih likova te svojom izvedbom oduševio i nasmijao belišćansku publiku.

Radi se o nagrađivanoj komediji Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači nagrađivani glumac Jan Kerekeš. “Krtice” su ujedno i jedna od komedija koje imaju promišljeniji humor te svoju publiku ne vrijeđaju starim vicevima i stereotipnim šalama. Režiju predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Voditeljica galerijsko-izložbene djelatnosti: Katarina Bošnjak, prof.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content