Novosti|

U subotu, 22. siječnja 2022. godine u prostorijama Hrvatskog doma u Bocanjevcima održana je izborno-izvještajna skupština o radu NK “Hrvatski sokol” Bocanjevci.

Skupštini su, osim članova, prisustvovali i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar te predstavnici svih udruga iz mjesta. Nakon izbora radnog predsjedništva uslijedio je izvještaj o radu i financijski izvještaj u 2021. godini iz kojega svakako treba izdvojit plasman “Sokola” u veći rang natjecanja, kao i brojnu publiku koja ih je cijelo vrijeme pratila kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama. Nakon rasprave o podnesenim izvještajima, pristupilo se biranju novog vodstva kluba za sljedeće 4 godine. Nakon iznesenih prijedloga, članovi kluba su odlučili da će klub u narednom periodu voditi Emanuel Barić kao predsjednik, Adrijana Vuksanić kao tajnica te Siniša Repček, Igor Golub, Dražen Šimošić, Patrik Barić i Branimir Vidošić kao članovi Upravnog odbora. Nakon izabranog novog vodstva kluba, nastavljen je rad po točkama dnevnog reda na kojemu su iznijeti plan rada za 2022. te financijski plan za 2022.

Na samom kraju, skupu se obratio predsjednik Zajednice športskih udruga Milan Zamaklar koji je čestitao novoizabranom vodstvu kluba te im uručio prigodnu plaketu povodom 65 godina djelovanja ovog sportskog kolektiva. Skupu se obratio i povjerenik za Bocanjevce Bojan Vuksanić te, u ime svih udruga, tajnik KUD-a Šokadija Davor Vuksanić koji su uz čestitke novoizabranima, posebnu zahvalu uputili i dosadašnjim čelnicima kluba na čelu s predsjednikom Sinišom Repčekom i tajnikom Antom Barićem.

Bojan Vuksanić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content