Novosti|

Ovogodišnje 45. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg otvorit će jedan od najboljih muških vokala na našem području, Igor Delač uz pratnju banda. Koncert će se održati u petak, 4. studenog 2022. godine u 20 sati.

Osječanin Igor Delač glazbom se počeo baviti s 13 godina. Karijeru je započeo kao bubnjar i pjevač u grupi “Bond”. 1990. godine pridružuje se kultnom osječkom “OK bandu” koji je i danas poznat po velikom hitu “Cadillac”. Shvativši da ne može dovoljno kvalitetno pjevati i svirati, baca palice i hvata se samo mikrofona. Jedanaest godina kasnije, “OK band” mijenja ime u “Starfish” i izdaje svoj prvi album pod nazivom “Napokon”. Nakon nastupa s pjesmom “Bisernicom dirnut ću ti dušu” na požeškom festivalu 2005. godine i velikog uspjeha pjesme, bend nastavlja u istom glazbenom smjeru i sljedeće se godine na istom festivalu predstavlja pjesmom “Jedan život malo je” koja osvaja 1. mjesto po slušanosti. Ubrzo bend mijenja ime u “Prva liga” te snima dva albuma i osvaja srca mnogih obožavatelja. Nakon puno godina iskustva, 2013. godine, Igor Delač započinje samostalnu karijeru koja također doživljava veliki uspjeh. Nastupa na mnogim glazbenim festivalima, surađuje s poznatim glazbenicima, a pjesme mu osvajaju top ljestvice.

Igora Delača na koncertu će pratiti njegovi prijatelji, poznati osječki glazbenici: Dragutin Engelhart, Krunoslav Štern, Boris Badovinac, Slaven Batorek i Ivica Murat. Publika će nesumljivo imati prilike uživati u kvalitetnom i nezaboravnom koncertu.

Ulaznice, po cijeni od 50 kuna (6,64 €) možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content