Novosti|

U petak, 4. studenog 2022. godine., u Centru za kulturu Sigmund Romberg, otvorene su 45. Rombergove glazbene večeri, koncertom Igora Delača uz pratnju banda. Ovogodišnje Rombergove večeri službeno je otvorila zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, a u ime organizatora prisutne je pozdravila djelatnica Centra za kulturu Katarina Bošnjak.

Igora Delača na koncertu su pratili njegovi prijatelji, izvrsni osječki glazbenici: Dragutin Engelhart (klavijature, bas), Krunoslav Štern (bubnjevi), Boris Badovinac (gitara), Slaven Batorek (klavijature) i Ivica Murat (saksofon, klarinet, udaraljke, gitara). Publika je uživala u starim i novim hitovima Igora Delača i bandova u kojima je bio glavni vokal, ali i u stranim hitovima u kojima je pokazao svo svoje pjevačko umijeće. Svaki pojedini član pratećeg banda također je pokazao svoje izvanredne glazbene sposobnosti.

Rombergove glazbene večeri donose još tri programa u mjesecu studenom. Publika će imati prilike uživati u natjecanju pjevača amatera “Belišćanski superglas”, u koncertu prvih električnih sastava s našeg područja “Zlatni dečki električnih nota”,  te u svečanom završnom programu “Večer glazbenih uspješnica” u izvedbi glazbene sekcije Amaterskog kazališta Belišće i solista.

Ulaznice, po cijeni od 20 kuna (2,65 €), možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content