Novosti|

poklon_1386412675_670x0-620x348

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić i ove godine donio je Odluku o isplati jednokratne pomoći – božićnice u iznosu od 150 kuna nezaposlenim osobama s prebivalištem na području grada Belišća .

Božićnice će se isplatiti sljedećim osobama:
1. Nezaposlenima koji se na dan 31.10.2015. godine budu nalazili u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a ispis koje će Grad Belišće pribaviti od nadležnog HZZ-a te koji u toj evidenciji budu do zadnjeg dana isplate pomoći – božićnice.
2. Nezaposlenima koji se nađu nakon 31.10.2015. u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i budu u evidenciji do zadnjeg dana isplate pomoći – božićnice,
3. Nezaposlenima koji se iz posebnih objektivnih okolnosti ne nalaze na evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (osobe radno nesposobne zbog invaliditeta i sl.).

Nezaposlene osobe iz točke 1. pri isplati božićnica trebaju na uvid donijeti važeću osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu te izjavu o nezaposlenosti na propisanom obrascu.

Nezaposlene osobe iz točke 2. pri isplati božićnica daju na uvid važeću osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu te uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) da se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba.

Nezaposleni iz točke 3. trebaju podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu božićnice s obrazloženjem i pripadajućom dokumentacijom kojom potvrđuju svoj status te pri isplati božićnice daju na uvid osobnu iskaznicu.

Isplata božićnica trajat će u razdoblju od 7. prosinca do 18. prosinca 2015. godine.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content