Novosti|

U subotu, 22. listopada 2022. godine, predstavnici udruge HVIDR-a Belišće sudjelovali su u Virovitici na 26. Svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata koje je organizirala Zajednica županijskih zajednica, udruga i članova hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića te pokroviteljstvom župana VPŽ-a Igora Androvića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina.

Na natjecanju koje je započelo u prijepodnevnim satima sudjelovali su hrvatski branitelji, ratni vojni invalidi Domovinskog rata iz 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba koji su se natjecali u 9 disciplina: boćanju, kuglanju, elektronskom pikadu, šahu, stolnom tenisu, streljaštvu, utrci u invalidskim kolicima, ribolovu i stolnom tenisu.

Nakon svečanosti otvorenja i natjecanja u invalidskim kolicima, na Gradskom groblju u Virovitici odana je počast svim poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima a potom je fra Bernard Barbarić, gvardijan Župe sv. Roka Virovitica, blagoslovio natjecatelje i sve sudionike igara.

Pavo Milekić, predsjednik HVIDR-e Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content